[v.2.18b] Compressed Setting

When you run into a bug, you can post it here. Yes. -When-.
Please make sure you read the sticky!
User avatar
Blissey
Social Poster
Social Poster
Posts: 389
Joined: Wed Nov 12, 2014 6:35 pm

[v.2.18b] Compressed Setting

Post by Blissey » Sat Feb 15, 2020 4:35 pm

This isn't too much of a big deal, but now that house enter quotes show up in the chat box, paragraph breaks (or spaces, really, between sentences and paragraphs) don't work for them. Below is an example of when I just use spaces and no <br> tag:

Image

As you can see, it doesn't work. Now below is when I use the <br> tag with spaces:

Image

The <br> tag works, but it remains visible.

The <br> tag seems to only work when spaces are involved, otherwise they don't.

I know HTML isn't allowed in the enter quote box, but I only mention the <br> tag because it actually breaks paragraphs, but it remains visible anyway. Not sure what's up with that, honestly.
Image
Image
Image
Image
Image
^Mercala's Favorite Apparently

User avatar
Neus
Site Admin
Site Admin
Posts: 5706
Joined: Tue Nov 11, 2014 12:53 pm

Re: [v.2.18b] Compressed Setting

Post by Neus » Tue Mar 03, 2020 9:29 am

Just entering new lines as normal works for me.

User avatar
Spoops
Posted to Death
Posted to Death
Posts: 2970
Joined: Wed Feb 25, 2015 9:25 am
Location: Somewhere

Re: [v.2.18b] Compressed Setting

Post by Spoops » Tue Mar 03, 2020 3:49 pm

How its supposed to work normally does not work for me either.

Image
Image

I can't really explain anything other than I'm trying to break the lines normally and it simply won't.
Image

User avatar
Blissey
Social Poster
Social Poster
Posts: 389
Joined: Wed Nov 12, 2014 6:35 pm

Re: [v.2.18b] Compressed Setting

Post by Blissey » Tue Mar 03, 2020 6:54 pm

It seems to have to do with > or <. Applying > to the beginning fixes this.
Image
Image
Image
Image
Image
^Mercala's Favorite Apparently

User avatar
Neus
Site Admin
Site Admin
Posts: 5706
Joined: Tue Nov 11, 2014 12:53 pm

Re: [v.2.18b] Compressed Setting

Post by Neus » Wed Mar 04, 2020 8:51 am

Are you copying/pasting from a notepad or are you entering the new lines in the message window, Spoops?

User avatar
Spoops
Posted to Death
Posted to Death
Posts: 2970
Joined: Wed Feb 25, 2015 9:25 am
Location: Somewhere

Re: [v.2.18b] Compressed Setting

Post by Spoops » Wed Mar 04, 2020 9:10 am

I am entering new lines in the message window itself, I made that house description recently. Trying to copy and paste from a notepad seems to produce the same result however.
Image

Post Reply